maanantai 13. huhtikuuta 2015

Une semaine avec mon amour

Senaste veckan har varit ganska busybusy så jag har inte riktigt hunnit blogga. Som sagt var Marco här i lite på en vecka och fastän det var han som kom hit för att spendera sitt förlängda påsklov så kändes det nog också för mig som lov! För det första hade jag nästan ingen skola och för det andra var vädret helt sjukt bra!

På onsdagen passade vi på att göra en daytrip till Paris! Vi tog oss dit med bil och jag måste säga att jag är så lycklig över att Marco har nerver av stål och att det inte var jag som körde! Folk kör lite hur det råkar och i centret måste man också akta sig för mopeder, cyklister och människor. 


Whoo!

Vi parkerade en liten bit från Eiffel tornet, eftersom vi ville börja vår turistrunda där. Före vi tog oss opp i tornet chillade vi i parken som låg helt intill. Skööööönt.




Vi gick upp för trapporna till tornets andra våning och sen vidare med hiss till toppen. Alltså vilken utsikt !!

Från toppen !





Efter att ha kommit ner från tornet slog vi oss ner på en terass och åt. 




Som följande gick vi till Arc de Triopmhe, lite bättre väder än förra gången. :D 










Resten av dagen gick vi runt i butiker på Champs Elysées.  


I Disney shoppen ^^

Då vi gick tillbaka till bilen råkade vi se Eiffeltornets lightshow! 


Oh la la !





Både jag och Marco har besökt Paris tidigare, så det var jätte skönt att bara gå runt och njuta av staden i stället för att stressa iväg till alla sevärdheter ! :)


À bientôt Paris <3

Förutom Paris besöket hann vi med alltmöjligt under veckan ! 


Bland annat lite terass häng ;)



+ sovmorgnar, punttis, shopping och lite party. Aijo och vår hyresvärd skaffade en ny spis, så nu kan vi laga riktig mat igen ! Jag hamnade dock betala den så ska under nästa vecka försöka få lite pengar från min franska försäkring så jag har råd att leva denhär månaden... :P 


På lördagen var det fest! Vi grundade hos Isabell som vanligt (varav jag var ända icke-tysken tills jag fick backup av Fanny, Anna, andra Anna och Stijn). :D


Super peppade och redo för fest! ;)


Spelade Bus driver :D

Sedan gick vi till själva festen, som var i ett hus nära mitt. Där bor 15 pers och de hade bjudit alla sina vänner + vännernas vänner = bigass party. Jag vet inte ännu alla storyn om vad som hände under kvällen, men jag förstod att shit went down. :D


Marco & en glad Anna :D



Så fancy att dricka vin rakt ur flaskan... :P

På söndagen hamnade jag säga hejhej åt Marco, som körde tillbaks till Stuttgart. 
På kvällen då jag och Annika hade kommit över värsta krabbisen tröttheten gick vi ut och njöt av vädret. Vi hittade en jätte mysig park precis utanför centret!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti